Meny

Nyheter

Miklagard Kids – gratis golfaktiviteter for barn

Alder opp til 10 år – morsomme aktiviteter – oppstart 28.mai


Miklagard Kids – fem gratis samlinger før sommerferien.

Miklagard Kids er for alle barn opp til 10 år, uansett ferdighetsnivå. Vi har nødvendig utstyr til utlån. Vi legger vekt på sosialt samhold, sikkerhet og grunnleggende innføring i golf gjennom golflek, morsomme konkurranser og spill.

Miklagard Kids er en unik mulighet til positive golfopplevelser fra tidlig alder, og gir et godt grunnlag for videre utvikling som sosial hobby, eller som en konkurranseidrett. For de som senere vil bli aktive golfspillere har Miklagard Junior egne treningsgrupper. Les mer om juniorgruppas aktiviteter.


Aktivitetsdager

Vi inviterer alle barn til Miklagard Kids´ aktiviteter på følgende tirsdager / tider :

mai:  28

juni: 4, 11, 18 og 25

Vi fortsetter i august – info om oppstart og antall samlinger kommer vi tilbake til.

Samlingen starter kl. 18.00 og avsluttes kl. 19.00. Oppmøte er utenfor golfshopen/klubbhuset.  Vi har flinke aktivitetsledere som alle er godkjent for å jobbe med barn. Trenger ikke være medlem i Miklagard GK for å delta.


Påmelding / spørsmål

Påmelding og evt. spørsmål sendes til tore.hov@outlook.com. Oppgi barnets fulle navn og alder – mobilnummer til foreldre , og om det er behov for lån av køller.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.