Meny

Nyheter

Benny Hansson vant Mandagsturneringen 27.mai

Nok en gang er vinnerscoren under par! Benny Hansson vinner med scoren 71 (-3). Stort grattis til Benny! 🎉👍

 Raymond Selås spiller nok en god turnering, denne gang på 74 (par) og sikrer andreplassen . Tredjeplassen går til Lars Christian Lindstad på 75 (+1). Lars Christian inntar nå topplassen på Order of Merit. Gratulerer med pallplass!

Premiene kan hentes i admin. fra og med tirsdag 28.mai 

Minner om neste runde 3.juni, hvor påmelding må gjøres innen søndag klokken 16:-)

Resultat av Mandagsturnering #3

Topp 20 – OoM pr. 27.mai


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.