Meny

Nyheter

Banespill med Christian Aronsen

Torsdag 16.mai kl. 17.00, og samme tid torsdag 6.juni kan du spille 9-hull med vår spesialist på banespillstrategi. Det er plass til tre i hver ball – først til mølla… Send sms (938 44 985) til Aron for booking. Vi setter selvfølgelig opp flere baller hvis interessen er tilstede.

Spilleplan pr. hull, risikovurderinger, valg av kølle og løsning, hindringer, din kapasitet osv… – lær hvilke elementer som bidrar til en for deg riktig spillestrategi/plan. Christian har 20 års erfaring som proffspiller – få har bedre kompetanse på “hovedingrediensen” i golfspillet – spilleplanen.

Christian er trenerassistent på Miklagard

TOTAL,PLUSS – og BASISmedlemmer har hhv. 65%, 50% og 40 % rabatt på alle protjenester i 2019. Banespill har en pris på kr 1150,- pr. time ved tre spillere, det beregnes to timer på dagens 9-hullsbane, dvs. med eksempelvis tre TOTALspillere blir prisen kr 268,- pr. spiller for hele runden – kr 460,- pr. spiller for hele runden med eksempelvis tre BASISmedlemmer.

Du kan også kjøpe sesongkort, timekort eller vanlige protimer med Christian. Book time i Golfbox.

MERK! For generell booking av banespill sender du en sms til Christian – oppgi dag/tid du ønsker så får du en bekreftelse. Må gjøres da det skal koordineres med tidsbooking i Golfbox.

Kontakt gjerne Christian hvis det er noe du lurer på. E-post; aronsen@miklagardgolf.no / Mobil 938 44 985

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.