Meny

Nyheter

VTG-kurs 11 og 12.mai – i samarbeid med Ullensaker GK

Grunnet bygging av ny drivingrange på Miklagard vil årets første VTG-nybegynnerkurs avvikles på Ullensaker GK.

Kurset avvikles lørdag 11 og søndag 12.mai – begge dager fra kl. 09.00 til 15.00 og gjennomføres i sin helhet på Ullensaker GKs anlegg.

Veien Til Golf–kurs er på minimum 12 klokketimer – det er ingen obligatoriske prøver, hverken teoretiske eller praktiske. Etter avsluttet kurs tildeles spilleren klubbhandicap -54. Alle deltakere skal få tilbud om oppfølging etter avsluttet VTG-kurs.

Kurset er gratis for familie til våre aksjonærer, og for våre partnerbedrifter.


Veil. kurspris er kr 1200,- som inkluderer lån av køller og alt du trenger av kursmateriell. Gir du kurset som gave utsteder vi flotte gavekort. Melder du deg inn i Miklagard med enten TOTALPLUSS eller BASISmedlemskap er kurset gratis. Er du litt usikker på din golfambisjon, og ønsker å prøve deg litt frem – da kan medlemskapet START være et fornuftig valg. Vi tilbyr nybegynnere en meget fornuftig startpakke på kr 2500,- for både kurs og ett år med STARTmedlemskap. (veil. kr 3090,-)

Send din påmelding til egil@miklagardgolf.no – som også svarer på evt. spørsmål.

GOLF – EN ARENA FOR «A LIFETIME»!

Golf kan du begynne med uansett alder og kose deg med «for a lifetime».. Den kombinerer det sosiale med god mosjon, flott natur og frisk luft. Du kan spille golf sammen med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen. Du velger selv hvor mye tid du vil bruke. Miklagard har juniorgruppe, herregruppe, seniorgruppe og damegruppe hvor du kan bli med på aktiviteter som passer for deg. Andre arenaer for aktiviteter og sosialt samvær er tematrening, turneringer, golfreiser, spill på banen, ulike medlemstreff og vår “Social Club”.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.