Meny

Nyheter

Pallplass for Øyvind og Adam

Fjorårets #1 og 2 på Mandagsturneringens order of merit, Øyvind Reinertsen og Adam Larsson, fikk en tidlig sesongåpning da de deltok i turneringen 17th Amateur Trophy på vakre Oitavos Dunes 9-10.mars.

Spilleformen var bestball, deltakere i alle aldre og det ble spilt to runder. Tross tøff vind og krevende greener tar gutta en flott tredjeplass med score 73-76. Gratulerer og tommel opp for prestasjonen – blir spennende å følge Øyvind og Adam utover sesongen.

Resultatliste er ikke å finne på nettet, så vi legger ut et bilde fra Øyvinds FB.

Da er det bare å melde seg på årets Mandagsturnering så blir det kanskje du som får reise på tur med tidlig sesongåpning i 2020

PS! Øyvind har gitt tillatelse til bruk av hans FB-bilder.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.