Meny

Nyheter

Titleist logoballkampanje

Titleist kommer igjen med sin logoballkampanje.Kampanjen varer fra 15.februar til 30.april.
Titleist har akkurat presentert årets nye utgave av Pro V1 og Pro V1X og kommer nå også som gule baller.

Se prislisten under:

For bestilling send mail til tore@miklagardgolf.no

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.