Meny

Nyheter

Oppløftende start på årets Nordic Golf League

Miklagards Torbjørn Johansen har tydeligvis trent riktig gjennom vinteren. Resultatene fra Ecco Tourens “winter series” på PGA Catalunya var oppløftende, og gir oss grunn til å tro at Torbjørn har “noe spennende på gang”.

Åpningsturneringen, Mediter Real Estate Master, ble avviklet 12-14.februar på nevnte PGA Catalunya. Torbjørn endte på en god syvendeplass med serien 73-67-67 (-5). Turneringen ble vunnet av Gudmundur Kristjansson fra Island (-12) med Jarand Ekeland Arnøy fra Fana GK (-9) på andreplass.

Resultatliste

Torbjørn fulgte opp med en flott femteplass og serien 63-78-69 (-4) i PGA Catalunya Resort Championship 17-19.februar. Vinner ble Morten Madsen fra Danmark (-8).

Resultatliste

Vi gratulerer Torbjørn med en flott sesongåpning, og ønsker lykke til i Swedish Golf Tour Winter Series med turneringene Hills Open 24-26.februar og Lakes Open 1-3.mars. Begge går på Lumine Golf i Spania.

Turneringsinfo

Klikk her for NGLs turneringsprogram 2019

Torbjørn
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.