Meny

Nyheter

Ny golfregler i 2019

De fleste golfere har vel fått med seg at nye regler trer i kraft 1.januar 2019. Med mindre du skal ut på noen golfreiser i nær fremtid, så kan du nå bruke litt tid på å bli kjent med de nye reglene. Her er det mange fornuftig endringer.

Klikk deg videre til Norsk Golfs presentasjon – den gir deg et greit bilde hva endringer går ut på. Lykke til!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.