Meny

Nyheter

Viktor Hovland nominert til “årets gjennombrudd”

“Idrettsgallaen er idrettens festaften og det norske folks mulighet til å hylle heltene som ofrer alt for å gi oss uforglemmelige øyeblikk. Hvert år starter idretts-Norge med Idrettsgallaen for å anerkjenne utøvere, lag, trenere og én ildsjel som året før gjorde en ekstraordinær innsats.”

Prisen i kategorien “årets gjennombrudd”  tildeles den utøveren som har gjort det mest imponerende sportslige gjennombruddet siste året, fortrinnsvis på den internasjonale idrettsarenaen.

Viktor Hovland vant U.S. Amateur Championship 2018 – en bragd som definitivt fortjener en nominasjon. Men konkurransen er stentøff – øvrige nominerte er; Ragnhild Haga, Ragnhild Mowinckel, Jakob Ingebrigsten, Simen Hegstad Krüger og Richard Ordemann. Samtlige fortjener prisen, men vi heier selvfølgelig på Viktor????

 

Gratulerer med nominasjonen, Viktor – og lykke til!????️‍♂️????

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.