Meny

Nyheter

Viktor Hovland debuterer på PGA Tour

Viktors seier i U.S. Amateur har åpnet for deltakelse i enkelte PGA-turneringer. Hans PGA-debut finner sted torsdag 8.november kl. 18.50 (norsk tid)  – da slår Viktor ut i Mayakoba Golf Classic på El Camaleon GC i Mexico.

I startfeltet på 132 spillere finner vi “golfstjerner” som Rickie Fowler, Tony Finau, Jordan Spieth, Gary Woodland, J.B.Holmes, Zack Johnson.. og mange mange flere. Vil tro Viktor gleder seg stort til å “måle krefter” med verdens beste golfere, og samtidig kunne ta med seg en verdifull opplevelse til sitt collegespill og kommende PGA-turneringer.

Turneringen kan du følge på Eurosport Norge med Per Haugsrud og Henrik Bjørnstad. ( kl. 19.00 / 8.11)

 

Vi ønsker Viktor masse lykke til, og håper han får en topp opplevelse i Mexico.????

 

LEADERBOARD

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.