Meny

Nyheter

Christian Aronsen legger opp

Etter 20 år som profesjonell spiller har Christian bestemt seg for å legge “profflivet ” på hylla. Livet skal nå “normaliseres” med familie og nye jobbmuligheter. Christian var landslagsspiller fra 1992 til 1998, og var med i Team Norway fra 2015. Han har primært spilt på Nordic Golf League, og har spilt flere turneringer på Challenge Tour samt fått prøve seg på European Tour. Hans hjemmeklubber i karrieren har vært Grønmo GK og Miklagard GK. Vi vil spesielt fremheve hans meget sterke bidrag som spiller og kaptein da Miklagard tok hjem sin første seier i lag-NM på Drammen GK i 2017. Det var et stort “øyeblikk” for klubben.

 

Her er seieren sikret under lag-NM i Drammen

 

Vi benytter anledning til å rette en STOR TAKK til kjernekaren Christian for alle hans prestasjoner, både for Miklagard GK og Golf-Norge generelt, og ønsker LYKKE TIL med den videre karriere.

Med hilsen fra oss alle på Miklagard Golf

 

HER finner du Christians Facebookmelding

Artikkel i Norsk Golf

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.