Meny

Nyheter

Bli med Miklagard til Mauritius fra 20-31 januar 2019- to restplasser – siste frist fredag 23.nov

Vi har to restplasser til denne drømmeturen – ta kontakt med Tore Waagø senest fredag morgen (23.nov) hvis du er interessert i en ferietur utlimo januar.


Flytider:
Turkish Airlines, inkludert en stk bagasje og en stk golfbag.
Utreise den 20.januar 17.25 fra OSL – ankomst Mauritius den 21.januar 13.10.
Hjemreise den 31.januar klokken 21.05 fra Mauritius – Ankomst Oslo den 1.februar klokken 10.45.

Mauritius
Mauritius ligger 3000 kilometer øst for det afrikanske kontinentet. Øya er kjent for sitt meget behagelige klima og sine fantastiske strender. Den er ofte kalt juvelen på det afrikanske kontinentet og er 1865 kvadratkilometer. Middeltemperatur er 31 grader på sommeren (oktober-april).

Mauritius er en øy med mange fantastiske «Resorter» og golfbaner. Vi har valgt Heritage Resort på Domaine De Bel Ombre som er en 5 stjerners resort.

Heritage Resorts
Vi har booket unike villaer på Heritage resorts. Villaene er på 350 kvadratmeter og hver villa har 4 soverom. Hver villa har stort svømmebasseng og ellers alle fasiliteter som forventes av en luksus villa. Om ønskelig kan man bestille alle tjenester som tilbys til villaen (egen kokk med mer).

Hver villa har sin egen golfbil (med 4 seter) som man kan benytte til transport rundt på resorten.
”Housekeeping” hver dag er inkludert.

All Inclusive
På denne turen har vi ”all inclusive” når det gjelder mat og drikke. Det vil si at vi har frokost, lunsj, middag på 4 restauranter, drikke og snack på stranden samt drikke i 4 forskjellige barer inkludert. I tillegg kan vi for et lite tillegg benytte ytterligere 8 restauranter under oppholdet på The Heritage Resorts.

Golf
Vi har inkludert en runde golf på Heritage Golf Club hver dag under oppholdet. Heritage Golf Club er den beste banen på Mauritius og arrangerer European Tour turnering hver november. I tillegg til 18 hullsbanen har vi også fri tilgang til en 9 hullsbane som ligger i tilknytning til 18 hullsbanen.

Gjester på resorten kan også velge å spille en av de tre andre mesterskapsbanene i nærheten (Tamarina, Avalon og Le Paradis). Det vil være et lite tillegg i prisen for dette. Transport til og fra golfbanen er inkludert.

 

 

Pris
Reisen inneholder:
-Fly T/R inkludert bagasje og golfbag med Turkish Airlines (Star Aliance)
-10 overnattinger i Villa på 350 kvm med 4 soverom og 4 bad i hver villa
-All Inclusive på 4 restauranter, snackbarer, barer, strand service med mer (også alkohol)
-10 Greenfee på Heritage Golf Club inkludert rangeballer før spill
-Transport fra flyplass til resort og tilbake
-Reiseleder fra Miklagard

Pris i dobbeltrom kr 29.500

Tillegg:
-Enkeltromstillegg – kr 7400
-Golf på tre andre mesterskapsbaner – kr 1500 (må bestilles av hele gruppen)
-Business billett på fly T/R – kr 21.000

Påmelding
Påmelding kan gjøres til tore@miklagardgolf.no innen 23.november 2018 senest kl. 09.00.
Ved bestilling utstedes en depositumsfaktura på kr 10.000 som ikke er refunderbar. Rest faktureres i november 2018.

Vi tar forbehold om avgifts og valuta endringer

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.