Nyheter

Robert Gunno vant Mandags9´ern #7

I strålende høstvær innledet vi denne M9-dagen med instruksjon på rangen – tema jernslag. Hver samling byr på noen meget nyttige tips fra pro Ståle Bredesen Hoel – ingen unntak denne gangen. Bra Ståle!?

Under treningsøkten slo vi av en prat med Robert Gunno som debuterer i M9-sammenheng. (så sniktittet vi litt på hans treningsslag – må jo sjekke ut konkurrentene). Hans 5-wood satt grusomt bra så vi regnet med en knallbra sesong så langt, men akk så feil man kan ta – Robert var ikke særlig fornøyd. Slår bra på rangen, men får det ikke ut på banen. Vel vel tenkte vi – en trøst å høre det er flere i den “kategorien”.

Det ble en kortvarig trøst (uff) for Robert slår så bra på banen at han like godt gikk til topps i dagens Mandags9´er med 19 poeng. GRATTIS Robert!??

Jarle Tommy Knutsen kapret nok en gang andreplassen, og Leif Ahlkvist denne gang på tredje. Stødige og gode golfere som ofte kjemper i toppen. Gratulerer med pallplass!?

 

Vinneren får et gavekort på kr 250,- –  andre – og tredjeplass får begge gavekort på kr 100,-.

 

Order of Merit etter syv turneringer ledes av Hans Petter Kristiansen med 76 poeng. Jan Rasmussen og Egil H.Nyhagen følger på 74p og Leif Ahlkvist på 70p.

 

 

Nok en deilig golfdag på Miklagard med meget hyggelige deltakere. Vi sees 10.september for nest siste M9, og MERK deg at denne dagen har Ståle fødselsdag. (har lovet deilig kake til alle)???

 


 

Knut Bråthe “in action”.

 

Ragnar Englund på H8.

 

Ikke helt dagen for Hans Petter Kristiansen, men han kommer sterkt tilbake. (garantert).

 

Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.