Nyheter

Miklagard Academy avslutter utendørssesongen 30.september

Mandag 1.oktober stenger vi drivingrangen grunnet ombyggingen på Miklagard. Proene benytter oktober til å rydde og klargjøre sine fasiliteter for vinteraktiviteter og ombygging, instruere på golfskole i USA, forberede innendørssesongen og ha noen vel fortjente fridager etter en sesong med meget høy aktivitet.

Nicolai og Ståle er tilbake primo november med instruksjon på Custom Golf, Losby Innendørssenter og i Miklagard Studio. Opplegget blir lagt ut ultimo oktober. Vi benytter anledningen til å takke alle som har benyttet våre tjenester gjennom sesongen, og håper det har bidratt til ønsket ferdighetsutvikling og noen flotte golfopplevelser.

 

 

 

 

 

Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.