Nyheter

Leif Ahlkvist vant Mandags9´ern #9

Mandags9´ern 2018 er historie – siste treningsøkt og turnering ble avviklet i dag med “heavy” konkurranser på treningsfeltet og som vanlig M9 på banen. Mulig turneringssjef Ståle mener vi har spist for mange vafler og is gjennom sesongen for i dag kjørte han oss litt ekstra på feltet. ( kan jo ha vært hevn for litt ekstraarbeid😜).


 

Først ut i dag var lagkonkurransen hvor stigetesten (chipping) skulle gjennomføres på kortest mulig tid. Team-3 er jo alle hardbarka konkurranseatleter så der var løpet kjørt på noen “minutter”. Imponerende gjennomført! GRATTIS til Team-3 med  Roger, Knut Arne, Jan, Hans Petter og Knut. 🎉

 

Team-3

 

Deretter fulgte de individuelle stigetestkonkurransene – den første med én kølle – den andre med to køller. Rolf (under i midten) vant énkølle-konkurransen før vi andre hadde tatt “ballen opp av lomma”, tilsvarende med tokølle-konkurransen som Jan (høyre) vant før noen hadde fått opp kølle to fra bagen. Vi har kontaktet WADA for testing av disse gutta  – det gikk rett og slett grusomt fort.😱 Knut Arne (venstre) vant dagens pitchingkonkurranse – han la den like godt rett i hullet. Det enkle er ofte det beste! GRATTIS til vinnerne!🎉

En ting er sikkert – med Ståle som trener slipper du ikke unna nærspillstrening!😰

 

Knut Arne hadde en “memorable day” som vinner av to konkurranser (lag og individuelt), og som vinner av dagens trekkepremie – sesongkort for 2019. Grattis, Knut Arne!👍


Turneringsvinner

Leif Ahlkvist, heretter kalt M9s El Maestro 2018, markerte sin styrke som konkurransespiller med å vinne både dagens utgave av Mandags9´ern og M9s Order of Merit. STORT GRATTIS til Leif🎉👍😀 . Gratulasjoner går også til Ragnar Englund (venstre) med andreplassen og Robert Gunno med tredjeplassen i dagens turnering.🎉. Vi gratulerer også Ragnar med fødselsdagen i dag, og takker for deilig medbrakt sjokoladekake.😀

(hovedbilde over)

 


 

El Maestro er her omkranset av Jarle Tommy Knutsen (venstre) som kapret andreplassen i OoM og Hans Petter Kristiansen som endte på tredje. Gratulerer med topp innsats gjennom sesongen!🎉👍

 

Pallen Order of Merit 2018

 


 

Stor takk til M9-gjengen som alle har bidratt til noen meget hyggelige opplevelser gjennom 2018-sesongen.

Vi takker også pro og turneringssjef Ståle Bredesen Hoel for å ha loset oss gjennom trening og turneringer på en strålende måte.👍

Nå lader vi opp til ny M9-sesong i 2019!

 

PS! For å yte Inger Lise rettferdighet – i dag tok hun rotta på Egil. ( ref. forrige turnering). Bra, Inger Lise😜

 

Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.