Nyheter

Jarle Tommy Knutsen vant Mandags9´ern #8

Denne gangen innledet M9-gjengen med sin versjon av Ryder Cup – årets nærspillskonkurranse.  Team Astrid med Knut, Robert, Jan, Teamsjefen og Droppesjef Hans Petter var rett og slett i det umulige hjørne i dag – rensket selvfølelsen til Team Elisabet med chipping og pitching i “verdensklasse”. Det er bare å bøye seg i støvet for dette eminente teamet. GRATTIS med seieren!???

 

Team Elisabeth med Ragnar, Rolf, Egil, Jarle Tommy, Teamsjefen og Leif. (kun tre som viser ekte følelser??)


 

Vi nærmer oss ubønnhørlig slutten på årets sesong. I dag gikk nest siste runde av Mandags9´ern av stabelen. Ett av spenningsmomentene var om Jarle Tommy fortsatt skulle oppta høyre side på vinnerbildet (to andreplasser). Et annet var om Hans Petter skulle matche scoren fra forrige turnering (3 poeng?), og det tredje om Inger Lise kunne “nærme seg” scoren til Egil ( no way ?)

Endelig og vel fortjent vant Jarle Tommy Mandags9´ern. GRATTIS!? Hans Petter tro til med 500 % bedre score (helt rått) og “snek seg” foran Egil på bedre handicap. Grattis med pallplass!?

 


Før siste turnering leder Leif Ahlkvist Order of Merit med 84 poeng. Hans Petter Kristiansen på andreplass med 81, og Egil H. Nyhagen på tredje med 80p.

 

Siste Mandags9´er avvikles 17.september. Da blir det premieutdeling både for turnering og OoM. Merk at vi også vil trekke en meget attraktiv premie ?? – rydd kalenderen mandag 17.sept. for Mandags9´ern.

 

Vi takker Ståle for deilig sjokoladekake – vel bakt, Ståle?, og nok en gang GRATTIS med dagen!

Ståle – M9s turneringssjef.

 

Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.