Nyheter

Storeslem i NM – Markus Braadlie norgesmester

Markus Braadlie lå på tredjeplass før siste runde i NM på Sola GK. Han avsluttet med en sterk 69-runde, og kunne heve kongepokalen som norgesmester 2018. Råsterkt – vi gratulerer!??. Det ble skrevet god historie denne dagen da NM-sølvet gikk til Erik Kløvstad Røssland (kun to slag bak), og Carl Didrik M. Fosaas tok NM-bronsen (tre slag bak Markus). Petter Mikalsen (Stavanger GK) endte på samme antall slag som Didrik. Meget sterkt av Erik og Carl Didrik  – vi gratulerer!?

Storeslem under NM er og blir en merkedag for Miklagard.

Gutta har tydeligvis gjort et godt stykke treningsarbeid med sin trener Nicolai Langeland. Gratulerer Nico!

Nicolai – Head Pro på Miklagard.

 

Kevin Andre Wright ender på en syvendeplass, og bidrar til fire Miklagardspillere blant topp-7.

 

Vi gratulerer også Karoline Stormo fra Arendal & Omegn GK med NM-seier og kongepokal i dameklassen.?

 

På bildet ser vi Markus flankert av Erik (venstre) og Carl Didrik.

Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.