Menu

Nyheter

Narvesen Tour på Gjerdrum GK

Narvesen Tour er åpne klubbturneringer i golf for barn og juniorer, og arrangeres av golfklubbene i hver region. Alle jenter og gutter i alderen 6-19 år er velkommen til å delta på Narvesen Tour, uavhengig av tidligere turneringserfaring. Turneringene er derfor inndelt i ulike klasser etter kjønn, alder og ferdighetsnivå, og det er ulike spilleformer og banelengder tilpasset klassene. Narvesen Tour skal være en av møteplassene hvor spillere fra forskjellige klubber blir kjent med hverandre, konkurrerer mot hverandre og motiverer hverandre til å bli bedre golfspillere i et mestringsorientert miljø.

 


 

Gjerdrum GK var arrangør av Narvesen Tour lørdag 11.august. Fra Miklagard stilte Sondre Sørensen Kravik og Marius Opland i kl. G19. Begge spiller en meget god runde og ender på hhv. fjerde – og femteplass i bruttoklassen – kun to slag til pallen. Bra gjennomført!?

I klassen G15netto tar Nikolai Holme en flott andreplass – til høyre på bildet – som også viser vinneren Oliver Ulmo fra Oppegård GK og Lasse Børresen Vindfallet fra Atlungstad. Gratulerer med pallplassering.??.

Tommel opp for Espen C.Randby Tamm som spilte sin første turnering i klassen Mix12 – en flott syvendeplass ble det også! Kjempebra!?. Kristian Solheim spiller i samme klasse og tok en topp 10-plassering. Bra!

Resultatlister

 

Lykke til i neste turnering!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.