Nyheter

Høstens SHOPSALG øker igjen!

Shopsalget trapper opp!

 

BUKSER, SHORTS, SKJØRT, PIQUEER OG ALT FRA NIKE
60%

BAGGER OG SKO (GJELDER IKKE ICON)
50%

TITLEIST 917 DRIVER OG FAIRWAY, PING 400 OG 400 MAX, TAYLORMADE M3 OG M4
40%

RTX3 WEDGER
30%

TRALLER, GENSERE, REGNTØY, JERNSETT, PUTTERE OG ØVRIGE WEDGER
20%

 

3 DUSIN PRO V1/PRO V1X kr 1170,

 

 

 

Spørsmål? Kontakt gjerne shopen på 63 94 31 00.

Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.