Gratis søndagstrening for barn

Alder opp til 10 år – morsomme aktiviteter – oppstart 19.aug.


Miklagard Kids – åtte gratis samlinger

Miklagard Kids er for alle barn opp til 10 år, uansett ferdighetsnivå. Vi har nødvendig utstyr til utlån. Vi legger vekt på sosialt samhold, sikkerhet og grunnleggende innføring i golf gjennom golflek, morsomme konkurranser og spill.

Miklagard Kids er en unik mulighet til positive golfopplevelser fra tidlig alder, og gir et godt grunnlag for videre utvikling som sosial hobby, eller som en konkurranseidrett. For de som senere vil bli aktive golfspillere har Miklagard Junior egne treningsgrupper. Les mer om juniorgruppas aktiviteter.


Aktivitetsdager

Vi inviterer alle barn til Miklagard Kids´ aktiviteter på følgende søndager / tider :

mai:  13 og 27

juni:  17 og 24

august:  19 og 26

september:  2 og 9

Samlingen starter alle dager  kl. 13.00 og avsluttes kl. 14.00. Oppmøte er på drivingrangen v/ rangehuset.  Vi har flinke aktivitetsledere som alle er godkjent for å jobbe med barn. Trenger ikke være medlem i Miklagard GK for å delta.

 


Påmelding / spørsmål

Påmelding sendes pr. mail til juniorguppa v/Jon Terje . (M 484 00 652). Oppgi barnets fulle navn og alder – mobilnummer til foreldre , og om det er behov for lån av køller. Påmeldingen gjelder for søndagene som passer etter sommerferien, dvs. 19 og 26.august og 2 og 9.september. Noe du lurer på ? Kontakt gjerne Jon Terje.

 

 

Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Print
Miklagard 
The Passion
 of Golf
miklagard golf-20

Miklagard Golf - The Passion of Golf

Miklagard er en kvalitetsbane som aldri er kjedelig å spille. Med fem utslagsteer på hullene finner du alltid nye utfordringer. Vi anbefaler på det sterkeste å velge tee som matcher ditt handicap.
Banens vanskelighetsgrad er et resultat av ditt teevalg, spill derfor oftere fra tee 55 og 49, det kan gi deg en bedre opplevelse

Copyright © 2018 Miklagard Golf | All rights reserved | Developed by Media Performance. Please report any error on this website by clicking here.

Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.