Hotellplaner og baneombygging

Informasjonsmøte 19.april på Thon Htl Oslo Airport


Kjære medlemmer!

Siden forrige nyhetsmail om hotellprosjektet har styret, administrasjonen og markedsgruppe jobbet aktivt for å ivareta medlemmenes interesser, og for å komme frem til et forslag som vi kan presentere for aksjonærene våre. Det gjenstår fortsatt mye jobb, men vi har nå et godt alternativ som vi ønsker å legge frem for dere. Målet er å få gode råd fra aksjonærene om veien videre.

Vi ønsker derfor å invitere alle aksjonærer til et informasjonsmøte torsdag 19. april på Thon Hotell Oslo Airport. Møtet vil starte 18.00. På møtet vil vi presentere planene for hotell og ombyggingen av banen. Vi vil også komme inn på tidsperspektiv og økonomi i prosjektet. Spesifikk agenda for møtet vil bli sendt ut 12. april.

Vi håper og tror på god deltagelse på møtet. Det er viktig for oss å påpeke at dette er et informasjonsmøte og det er medlemmenes tilbakemeldinger som avgjør hvordan vi arbeider videre med prosjektet.

På grunn av bespisning og oppsett av møterom ønsker vi en påmelding fra de som ønsker å delta. Påmelding til møtet kan sendes til tore@miklagardgolf.no. Husk å skrive hvor mange aksjer du eier i Miklagard Golf AS.

Håper vi ses 19. april på Thon Hotell Oslo Airport.

Med vennlig hilsen

Tore Waagø

Daglig leder

Miklagard Golf

På vegne av styret i Miklagard Golf AS

Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Print
Miklagard 
The Passion
 of Golf
miklagard golf-20

Miklagard Golf - The Passion of Golf

Miklagard er en kvalitetsbane som aldri er kjedelig å spille. Med fem utslagsteer på hullene finner du alltid nye utfordringer. Vi anbefaler på det sterkeste å velge tee som matcher ditt handicap.
Banens vanskelighetsgrad er et resultat av ditt teevalg, spill derfor oftere fra tee 55 og 49, det kan gi deg en bedre opplevelse

Copyright © 2018 Miklagard Golf | All rights reserved | Developed by Media Performance. Please report any error on this website by clicking here.

Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.