Srixon Norwegian Winter Tour (1)

Markus Braadlie til topps i sesongåpningen på Mar Menor????


Syv av våre juniorer sesongåpnet på Mar Menor i Spania. Første turnering i Srixon Norwegian Winter Open ble avviklet 27.2 til 2.3 med 71 startende i klassen junior-19 gutter og 32 i klassen junior jenter-19. I klassene G13-15 og J 13-15 var det hhv. 4 og 5 startende. Totalt 112 juniorspillere er nå i gang med sin golfsesong – endelig!!!

God start av Malena

I jenter U19 deltok Miklagards Malena Austerslått Sævareid og Hanne Sofie Borgen med hhv. 8 – og 26.plass. Malena er godt i gang, og Hanne Sofie kommer ganske sikker til å «krype» oppover på resultatlistene etter hvert som sesongen skrider frem. Vinner ble Oslo GKs Emilie Øverås (O – vi gratulerer!

Resultatliste JU19

Miklagard-seier i GU19

I gutter U19 deltok Miklagards Markus Braadlie, Sander Henden (41), Anders Baumann (45), Peter Hov (62) og Sverre Rydning (RTD). Markus Braadlie vant de to turneringene han deltok i på fjorårets Srixon Tour, og fortsetter i «samme spor» med en strålende seier i årets første turnering. Gratulerer Markus, vi «bøyer oss i støvet»! ???? ???? . Med rundene 72, 76, 70 og 69 er Markus eneste spiller under par, og vinner med en margin på fem slag.

Marcus har tydeligvis trent godt gjennom vinteren, og får «betalt» for jobben – så krysser vi fingrene for at våre øvrige juniorspillere får noen gode opplevelser i sesongstarten.

Lykke til!????

Resultatliste GU19

 


 

 

 


Mar Menor

Facebook
Google+
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Print
Miklagard 
The Passion
 of Golf

Meld deg på vårt nyhetsbrev

miklagard golf-20

Miklagard Golf - The Passion of Golf

Miklagard er en kvalitetsbane som aldri er kjedelig å spille. Med fem utslagsteer på hullene finner du alltid nye utfordringer. Vi anbefaler på det sterkeste å velge tee som matcher ditt handicap.
Banens vanskelighetsgrad er et resultat av ditt teevalg, spill derfor oftere fra tee 55 og 49, det kan gi deg en bedre opplevelse

Copyright © 2018 Miklagard Golf | All rights reserved | Developed by Media Performance. Please report any error on this website by clicking here.