Meny

Nyheter

Banestatus

Då är banan öppen för spill igen.

Inga golfbilar kommer vara tillåtet idag.
M v h
Bansjefen

Nya puttinggreen

Den nya puttinggren kommer att sitta ihop med gamla hull 9s green. Så den kommer bli väldigt stor. Tanken är att ni ska kunna putta chippa och träna all typ av närspel här.Övrig baninfo.Då förbereder vi oss för helgen och hoppas på regn.Vi har startat att klippa fairways och collars.Vi kommer idag att gödsla fairways och tees.Ha en trevlig helg.M v hBenpersonalen

Posted by Miklagard Golf on Thursday, April 25, 2019
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.