Nyheter

Informasjon fra turneringskomiteen på Miklagard - 2023

Av: Elisa  |  Publisert: 4. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Kjære passion-golfere! Vårsola varmer og avdukingen av grønne friske greener bærer bud om at vi går en flott sesong i møte på Miklagard.

Vi i turneringskomiteen har sammen med Mats, Pål og Elisa og etter tilbakemeldinger fra medlemmene forsøkt å lage et variert turneringstilbud som har til hensikt å møte ulike spilleres ønsker og ambisjoner. Turneringene vil bli publisert og gjort tilgjengelig for påmelding i løpet av kort tid. Ta kontakt om du er usikker på hvordan man melder seg på i Golfbox.

Åpningsturnering 21. mai


Vi starter sesongen med å gjenta fjorårets meget godt mottatte åpningsturnering. Her ønsker vi bred deltakelse i lystig lag, så her blir det shot-gun-start og 2-mannscramble. Her legger vi opp til å få med så mange som mulig til en ordentlig kick-off på sesongen, så her anbefaler vi å smøre seg både med solkrem og tålmodighet.

 Tirsdagsturnering / Order of Merit (vår medlemsturnering):

Tirsdagsturneringen er vår medlemsturnering som går igjennom hele sesongen og er for alle, uansett handicap, alder og kjønn. Denne braker løs tirsdag 30.mai og går (opphold en uke i juli grunnet Nordic League Pro-am) hver tirsdag gjennom sesongen, frem til stor finale 2. september hvor Order of Merit-vinneren skal kåres. Vi gjør noen endringer i årets oppsett i håp om å inkludere flere:

  1. Vi veksler mellom netto-slagspill og stableford (ca annenhver turnering)
  2. Du kan melde deg på turneringen frem til og med mandagskveld før turneringsdag (avgift betales online = 100 NOK)
  3. Du booker starttid selv som til en vanlig selskapsrunde, men for å delta i turneringen må du spille med en markør som signerer av for din score. (Vi oppfordrer folk som skal spille turnering til å booke sammen)
  4. Du kan selv velge hvilket tee-sted du spiller fra så lenge du oppgir riktig i golfbox
  5. Alle plasseringer får Order of Merit-poeng som ved sesongslutt veksles inn i gavekort i proshop hvor 1 poeng = 1 NOK.
  6. Topp-plasseringene i Order of Merit vil også premieres utover oppsamlede poeng


Klubbmesterskap Match:

Vi skal kåre en Klubbmester Match (uten handicap). Vi vet at det er utfordrende med å avtale spilletider så derfor vil de første rundene foregå på noen fastsatte datoer. Nærmere informasjon kommer

Klubbmesterskap Slagspill (19-20. august):

For mange er Klubbmesterskapet årets høydepunkt, og det er den helga hvor både vi og banen virkelig har spisset formen. Mange klasser, mange spillere og sikkert alt for mange slag....

Member/Guest 2023 (17. September)

Her er hensikten å vise frem Miklagard til spillere som enn så lenge ikke har tatt skrittet og meldt seg inn. Tenk litt på hvem i din omgangskrets som kan være potensielle nye medlemmer på Miklagard, og meld dere på.

Avslutningsturnering (24. September)

Vi planlegger en avslutningsturnering i slutten av september som sammen med åpningsturneringen rammer inn sesongen i en sosial og uhøytidelig turnering med påfølgende middag og mulighet til å mimre over de gode, og angre på de dårlige slagene man har slått gjennom sesongen.

Annet

I tillegg skal sikkert mange av dere spille en eller flere av de mange bedrifts – og sponsorturneringene. Noen kanskje også Nordic League eller Wright Invitational. I den forbindelse ønsker vi også frivillige og funksjonærer velkommen. Meld din interesse via QR-koden under eller send en e-post til: simen.myhre@gmail.com med tittel: Frivillig Miklagard 2023


Med vennlig hilsen
Eskil Jonassen og Simen Myhre
Turneringskomitè Miklagard Golf