Nyheter

Banestatus uke 12

Av: Andreas Thorp  |  Publisert: 25. mars 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Ny banestatus fra Duncan.

Kjære medlemmer,

Det har vært noen trege uker på banen siden forrige oppdatering, nettene har vært kalde, typisk fra -2 til -8, dagtemperaturene har økt forsiktig, men på grunn av de kalde nettene har det smeltet veldig sakte.

Neste uke vil det bli kaldere, Hvis prognosen ikke endrer seg til varmere vær, vil vi bruke mandagen til å dekke greenene med de nye dukene, dette vil gi beskyttelse mot kulde og vind. Ettersom vanningssystemet ennå ikke er tilgjengelig må vi være veldig forsiktig så ikke greenene tørker ut, og da er dukene gode for å holde på fuktighet. Vi har ikke brukt dukene til dags dato, dette er hovedsakelig på grunn av de høye dagtemperaturene. Hvis vi har + 12 grader og sol på dagen vil temperaturen under dukene stige til + 20, slike temperaturer vil tvinge gresset til å vokse. Men med - 8 om natten, ville dette ha en negativ innvirkning på greenene, gresset ville brukt den lille energien det har igjen etter vinteren på å vokse og ha svært lite energi igjen for å håndtere de kalde nattetemperaturene. Tvunget vekst med duker har også en negativ innvirkning på rot utviklingen, overbruk av duker nå vil føre til dårlig rot utvikling som vil gi oss problemer hele sesongen.
De siste ukene har vi jobbet mye på gården og hovedjobben har vært installasjonen av våre nye fasiliteter, teamet vil nå ha et fint sted å kalle sitt eget, fasilitetene består av et kjøkken/møterom, nye toaletter og dusjer, pluss et eget vanningskontor. Dette vil sikre at vi er i samsvar med arbeidsbestemmelsene og også skaper et flott miljø for teamet.

Takk for tiden og så kommer vi tilbake med mer informasjon snart.

Hilsen
Duncan & Team.