Nyheter

Banestatus 04.mai 2022

Av: Elisa  |  Publisert: 4. mai 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Da har vi endelig kommet til vår åpningsuke for 2022.

Kjære medlemmer og partnere

Siden forrige ukes oppdatering har ting gått ganske sakte ute på banen. Vi har hatt ganske lave temperaturer og den en kald vind de fleste dager. Greenene er kun blitt klippet en gang til. Fairways, rough og teesteder har blitt klippet en gang til også. Vi hadde håpet å få klippet mer på dette tidspunktet siden vi er så nære åpningsdagen, men det har vi dessverre ikke kunnet gjøre.


Hovedjobben vår de siste ukene har vært vanning. Mens jeg skriver dette har vi brukt 450-550 timer på vanningssystemet vårt. En av de største jobbene nå har vært senking og utjevning av sprinklerhodene våre. Til dags dato har vi senket 59 hoder samtidig som vi har erstattet totalt eller delvis ytterligere 37.  Begge de tidligere nevnte jobbene krever at sprinkleranlegget er helt eksponert, noen ganger opptil 1m2 rundt. Dette er en veldig arbeidskrevende jobb, men en veldig viktig jobb for oss å fullføre. Vi vil vanne mer effektivt mens vi unngår skade på maskinene våre. Det ser også mye bedre ut etter å ha blitt senket. Vi anser å være rundt 50 % klare med denne jobben.


Før åpning har vi klart å få sande lett på greenene. Dette vil hjelpe med å jevne ut overflaten og hjelpe de små arrene fra vinter til å vokse sammen. Vi har også tatt ut alle benker og utstyr. Planen er å kutte alt en gang til før helgen.


Hvis jeg også kunne be om tålmodighet, spesielt i løpet av de første ukene av åpningen. Vi har 12 ansatte hvorav 9 er nye, noen helt nye på en golfbane. Med mangel på å klippe gress ligger vi litt etter i trening og evaluering av teamet vårt. Gutta har vært fantastiske og kan bare berømme dem for dette. Ting vil naturlig nok ta litt lengre tid da gutta lærer maskiner i tillegg til å se etter golfspillere. Lett når man er erfarne, ikke så lett når man er ny.


Jeg vil benytte anledningen til å ønske dere alle en flott sesong og vær så snill å bli med oss på veien ??når vi prøver vårt beste for å returnere Miklagard til den banen den fortjener å være.


Hilsen
Duncan og Team