Nyheter

Banen åpner lørdag 7.mai

Av: Mats Candinger  |  Publisert: 27. april 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Endelig! Banen åpner lørdag 7.mai

Første starttid vil være klokken 09:00 både lørdag 7.mai og søndag 8.mai. Dette fordi det er meldt kaldere vær og det er en liten mulighet for frost på noen deler av banen.

Første helgen vil banen kun være åpen for medlemmer, partnere og gjester av medlemmer. Fra og med mandag 9.mai er banen åpen også for greenfee gjester.

Booking av starttid åpner for Total medlemmer fredag 29.april klokken 07:00. Basis, Student, Junior medlemmer og Partnere kan booke fra lørdag 30.april klokken 00:01. Booking av starttid skjer som vanlig i GolfBox.


Vi vil også minne om at dere som enda ikke har betalt forfalt medlemskontingent, må gjøre dette for å kunne booke starttid.

For ytterligere informasjon om booking regler og andre bestemmelser, se hjemmesiden.


Driving Range
Driving rangen vil fra lørdag 7.mai være åpen så lenge det er dagslys.    


Golfbil
Det vil ikke være mulig å bruke golfbil på banen, selv med legeerklæring enn så lenge. Banesjefen vil informere når banen er klar til å ta imot bruk av golfbiler.


Dugnad
Vi ønsker å invitere medlemmer til dugnad fredag 6.mai klokken 10:00-13:00. Påmelding i GolfBox under turneringer. De som deltar på dugnaden, vil få muligheten til å spille banen på fredagen etter klokken 14:00. Det vil også bli lett servering i klubbhuset.


Vi gleder oss veldig til ny golfsesong her på Miklagard, og ber dere medlemmer om å sette dere inn i regler for booking, spill på banen og andre bestemmelser.


Følgende regler gjelder for booking, avbestilling og «no-show» i 2022:

Registrering/Avbestilling/»no-show»
I 2022 kommer vi på Miklagard til følge ekstra nøye med på «no-show». Dette er et stort problem i hele golf-Norge. Vi gjør dette for at dere medlemmer skal få økt tilgjengelighet på banen, spesielt på de mest attraktive starttidene.


Alle spillere skal registrere seg før spill i Golf Shop, på GolfBox app eller på GolfBox automat oppe i klubbhuset. 
 
Ved bestilling av greenfee, turnering, protime eller kurs aksepterer bestiller denne avtalen. Avtalen regulerer rettigheter og plikter mellom bestiller og klubben.
 
Ved bestilling av greenfee, turnering, protime eller kurs er det påkrevd med forhåndsbetaling. 
 
Angrerettloven kommer ikke til anvendelse, jf. angrerettloven § 22 bokstav m. Det forhåndsbetalte refunderes ikke og bestillingen kan ikke endres, utover i de tilfeller som fremgår av denne avtalen.  
Unntak fra Angrerett - Angrerettloven §22 punkt m) Etikette
For at vi på Miklagard skal opprettholde den kvaliteten på spilleflatene du som medlem, partner eller gjest forventer er det ekstremt viktig at dere tar ekstra godt vare på banen.

Reparer alle nedslagsmerker, legg tilbake oppslått torv, plukk opp pegger på tee, rak bunkere like bra som Viktor sin caddie og ikke minst, plukk opp søppel og legg det i baggen om det ikke er en søppelbøtte i nærheten.
Det er spesielt viktig at våre egne medlemmer tar ansvar og går foran med å reparere alle nedslagsmerker og legge tilbake oppslått torv!

Baneguide
Miklagard Golf har i 2022 inngått et samarbeid med danske GLFR på baneguide. Arbeidet er ikke helt klart, men vi informerer så raskt baneguiden er ferdig og klar til bruk. I mellomtid anbefaler vi alle medlemmer å laste ned GLFR appen og gjøre seg litt kjent med den. Det vil også være mulig å kjøpe baneguiden i Golf Shop etter hvert.

Fritt spill kort (NGF/PGA/NGA)

Sesongen for frikort varer fra 1. juni til og med 30. september, før og etter denne perioden skal full greenfee betales som vanlig. Bruk av frikort utstedt fra NGF, PGA, NGA eller nordiske samarbeidsorganisasjoner skal avtales senest dagen i forkant med Daglig Leder Mats Candinger: mats@miklagardgolf.no slik at Golf Shop er orientert om ankomst. De som ikke varsler senest dagen før, må betale ordinær greenfee.

Kortet kan brukes maks 3 runder pr. sesong på Miklagard Golf.


NB! Frikort kan ikke brukes i turneringer og ikke i medlemstidene i helger/helligdager mellom 08.00 og 13.00.


Velkommen til ny golfsesong på Miklagard!